14.

Bergenfest

14. - 17. Juni 2017 Bergenfest

Bergenfest


Bergenfest er en av Norges største og beste musikkfestivaler og arrangeres årlig i vakre omgivelser på Bergenhus Festning, i hjertet av Bergen sentrum. I 2017 var det rekordmange Bergensbaserte artister som deltok i programmet, med lokale navn som Hjerteslag, Aurora, Store P, Sondre Lerche, Sigrid, og John Olav Nilsen & Nordsjøen, med flere. I tillegg kom internasjonale navn som Pet Shop Boys og Ellie Goulding, pluss de norske rapheltene i Karpe Diem!

Bergenfest Foto: Bergen Live

Bergenfest


Bergenfest er en av Norges største og beste musikkfestivaler og arrangeres i vakre omgivelser på Bergenhus Festning, i hjertet av Bergen sentrum. Rekordmange Bergensbaserte artister deltar i år, med lokale navn som Hjerteslag, Aurora, Store P, Sondre Lerche, Sigrid, og John Olav Nilsen & Nordsjøen, med flere. I tillegg kommer internasjonale navn som Pet Shop Boys og Ellie Goulding, pluss de norske rapheltene i Karpe Diem - dette blir en fest du ikke bør gå glipp av!

Bergenfest - bilde 2 Foto: Bergen Live

Bergens største og beste musikkfestival er tilbake! En imponerende liste av artister deltar på årets Bergenfest for å skape en heidundrendes fire-dagers festival på byens flotteste utendørsarena, Bergenhus Festning. Vi kan nevne blant annet Ellie Goulding, Pet Shop Boys, Karpe Diem, Liam Gallagher, Aurora, Emeli Sandé, og Richard Ashcroft som noen av artistene som kommer til Bergenfest. I tillegg opptrer minst 18 lokale artister og band fra Bergensområdet på festivalen, en ny rekord! Det blir også selvfølgelig mulig å kjøpe merch fra alle artistene på festivalområdet, og flere av byens restauranter og serveringssteder selger god mat og drikke til alle tørste festivalgjengere. Festivalpass og dagspass er tilgjengelig slik at gjester kan sikre seg tilgang til akkurat de artistene de ønsker å se. Velkommen til Bergens beste musikkfest!