05.

Mini Midi Maxi

05. - 17. Juni 2017 Mini Midi Maxi

Mini Midi Maxi


Mini Midi Maxi, en teaterfestival for barn og unge, er en særegen begivenhet i Norge med norske og internasjonale teaterkompanier som deltar. Festivalen ble gjennomført for 11.gang, og hele programmet ble vist på Cornerteateret på Møhlenpris 5. -17. juni 2017. Elleve ulike forestillinger fra Norge, England, Skottland, Irland, Canada, og Spania sto på programmet for denne begivenheten innen norsk scenekunst.

Mini Midi Maxi Foto: Mini Midi Maxi

Mini Midi Maxi


Mini Midi Maxi, en teaterfestival for barn og unge, er en særegen begivenhet i Norge med norske og internasjonale teaterkompanier som deltar. Festivalen er nå på 11. året og hele programmet vises på Cornerteateret på Møhlenpris, 5-17 juni. Elleve ulike forestillinger fra Norge, England, Skottland, Irland, Canada, og Spania står på programmet for denne begivenheten innen norsk scenekunst.

Mini Midi Maxi - bilde 2 Foto: Mini Midi Maxi

Teaterfestivalen MINI MIDI MAXI er tilbake i blomstrende prakt på forsommeren 2017! Etter 11 år med teaterfestival i november, flytter vi nå MINI MIDI MAXI til en lysere årstid. Festivalperioden er utvidet fra en knapp uke til hele to uker, noe som gjør det mulig å avvikle hele MINI MIDI MAXI 2017 på vårt eget teaterhus, Cornerteateret på Møhlenpris. Her vil vi presentere 11 ulike forestillinger fra Norge, England, Skottland, Irland, Danmark, Frankrike, Spania og Canada. Vi har invitert tilbake noen gamle venner av MINI MIDI MAXI, som kanadiske Les Sages Fous og danske Sofie Krog, men i hovedsak vil vi som alltid presentere mange nye, dyktige og spennende internasjonale teaterkompanier.