26.

Nattjazz

26. Mai - 04. Juni 2017 Nattjazz

Nattjazz


26.mai til 4.juni ble Nattjazz nok en gang arrangert med et vellykket resultat. Det unike helhus-konseptet på USF Verftet har skapt unike opplevelser for publikum siden 1973. Det ble presentert musikk for de som vil hygge seg med kjent materiale og utvide den musikalske horisonten.

Nattjazz Foto: Oddbjørn Steffensen/Nattjazz

Nattjazz


Nattjazz fortsetter med det unike helhus-konseptet på USF Verftet, som siden 1973 har gjort festivalen til en essensiell opplevelse for publikum. Her presenteres musikk både for den som vil hygge seg med kjent materiale eller utvide den musikalske horisonten. Publikum får også mulighet til å oppleve det siste og beste fra den spennende og varierte musikkscenen i Bergen. Mellom slagene kan man mingle i vår improviserte og hyggelige bakgård, eller nyte et glass på kaien mens solen går ned i Puddefjorden.

Norges mest framifrå jazzfestival! Den musikalske profilen favner vidt, fra tradisjonell jazz og det beste av skandinavisk og europeisk frijazz, til det som ofte omtales som verdensmusikk. I tillegg har Nattjazz alltid vært en viktig tilrettelegger for unike samarbeid og musikalske konstellasjoner, der mange av prosjektene i ettertid har blitt store internasjonale suksesshistorier. På festivalen får publikum også mulighet til å oppleve det siste og beste fra den spennende og varierte musikkscenen i Bergen. Mellom slagene kan man mingle i vår improviserte og hyggelige bakgård, eller nyte ett glass på kaien mens solen går ned i Puddefjorden. Festivalstemning kommer allerede i mai!